2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Binanın deruninden zirya dosdoğru inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Not: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın bapları kabilinden çatı güvenliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna hileınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme alınan bu kırmızda;

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk yapının özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, gestaltnın kullanım klası kadar faktörler yüksek olmaktadır.

Yangın bapları herhangi bir pres yahut dar sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; yakışır korumaya malik olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının rate başüstüneğu tenha bir örnek yeterlidir!

üste Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çdüzenıştığından güvenli olunmalıdır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek ciğerin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar Yangın Çıkış Kapısı ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını esenlar.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page